Monday, April 4, 2011

The Dream Kitchen...

Ni back to back entry for the day..hmm ni adalah antara my dream kitchen dan barang-barangnya. Hopefully tuan punya blog kalau ada rezeki lebih,apa kata dilaburkan kepada item-item ini yek...hehe



simple tp white color pulak..hmm..kalau boleh nak black ke..brown ke..sebab kalau putih nampak sangat kecahnye dapur tu nanti....



Nak mixer baru yek...hehe stailess steel.....




Untuk memastikan doh roti diadun dengan baik...sebuah bread maker....hehe....







Built in oven dekat kitchen cabinet..hehe nanti senang..budak-budak tak sampai...





Set Outdoor Barbecue..weekend bleh buat family barbecue...

End for my wishlist for now....ade baru kite update yek tuan punya blog...

5 comments:

  1. dream tu impian ke mimpi...
    hahaha...tunggu pindah rumah baru...

    ReplyDelete
  2. bley plak buat wish dalam nie yer..nak buat wish jugak la kat tuan tanah..saya nak superbike satu..heheh

    ReplyDelete
  3. bestnya kalau ada alat ni semua..

    ReplyDelete
  4. mmg best...tp susah nak jd kenyataan...hehehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...