Wednesday, April 27, 2011

SPP : saye pening pale..!!

pening betol isi borang permohonan spp ni...dah la tak boleh guna google...kene gune ie yg lemah tu..bile nak daftar..die ckp no ic dah pernah daftar..bile nak login..tak tau password..kene letak name ibu..tak tau ape name..semue kombinasi dah try tak dapat...pastu gune email...email tu pulak dah tak dapat bukak..email lame dah tak ingat password..gune hint ape tempat aku g honeymoon..??uwaaa...mane aku penah gi honeymoon...uwaa...stuck...!!!

P/S : blurrr...ape nak buat...??kene hubungi SPP la nampaknye...

7 comments:

  1. bersabar..apa yg terjadi pasti ada hikmahnya..banyakkan berdoa..:)

    ReplyDelete
  2. uwaaa...mmg sabar la ni...tak sabar pon kene sabar..tak boleh buat ape2...

    ReplyDelete
  3. ko emel en ilham skrg. insyaallah, dia reply. paling lewat sok la. hehe...

    ReplyDelete
  4. col hotline utk bhgn pgambiln guru.. yan ada ambk no.. nk?

    ReplyDelete
  5. kak anim : sy dah email die ptg tadi..

    yan : thanks...dah save nombor yan bg tadi..

    ReplyDelete
  6. haha byk sgt ke tpt hanimun? haish..
    takpe2 sabar ye..
    call je spp tanya camne

    ReplyDelete
  7. thanks kawan2...
    td dah berjaya pecah kod dabenci tu...
    hehehehe...dah boleh start isi borang spp..

    cik aish : kalau bnyk tempat hanimun, boleh cuba satu persatu...ni takde...tu yg susah tu..hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...