Wednesday, July 16, 2014

Testing Baju Raya..

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
lama betul tak update...memang agak sibuk dan tak berkesempatan..
semalam gi beli baju melayu dan baju kurung sorang sepasang...
boleh pulak diorang request nak buka di pizza,kfc atau mb..
so pilih la mb...hehehe...
sampai rumah terus test..
hadi tak larat bangun...kenyang dan mengantuk...main je kerjenya kat kedai baju..

hadi tak larat..dua lagi nak posing-posing..

orang sibuk pilih baju raya..dia sibuk pilih baju ultraman..jam-jam tu juga nak pakai...puas ati dapat pakai terus kat kedai...


Saturday, July 5, 2014

reuse reduce recycle

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
dengan kekalahan Belgium awal pagi tadi..
maka berakhirlah sudah pengharapan untuk melihat kuasa baru dalam kancah bola sepak dunia...hehehe..

tapi cerita hari ini bukan tentang Belgium atau piala dunia..
tapi tentang bilik tidur budak-budak ni..

ini antara karya-karya amatur yang dapat dipetik..hehehe..
cantik boleh puji...tak cantik jangan keji mahupun kecam...hehehehe...

Katil Hadi dan Muiz daripada katil lama Wahidah dan Khairina yang berwarna pink..dah spray merah..

Almari lama biru dan baru merah...tema bilik budak lelaki warna asas..

Katil puteri-puteri..cadar sementara..belum jumpa yang pink...

Almari baru yang tinggi dan lama yang rendah..harap tak kena conteng..hehehe..



Tuesday, July 1, 2014

Lubang Tikus...

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
di dalam kemuliaan bulan Ramadhan ini kekadang rasa nak naik angin juga..
bila pokok ditanam...dibaja...dan dijaga...
namun hasilnya orang lain yang tuai..

Laluan pencuri di pagar belakang kebun...patut la abis kelapa tua...

Lantak dia la kan..dia yang curi dia yang tanggung..walau apa pun puasa harus di teruskan...hehehe..
ni gambar 1 Ramadhan yang tak sempat upload hari tu..

Muiz cuba nak petik sendiri..

Muiz mengangkat kelapa dengan sedaya-upaya..

Peace kat kebun..

Nak bergambar pegang kelapa..tak sampai..terpaksalah khairina dukung..



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...