Monday, April 11, 2011

projek A

mula-mula kitorg plan nak buat mural..dah pilih dinding paling besar kat hujung bangunan...dah pilih gambar-gambar mural yg sesuai..dan dah bersemangat kental..tetiba GPK1 kata dia rase buat papan kenyataan lagi bagus..hurmm..??ni lagi senang..hehehe..hari2 die dok sebok kate ada 1 papan tanda cantik gile dah bertahun-tahun tak buang sbb cantik sgt..aku puas cari dekat 2 bln lebih..rupenye depan mata...hahaha..biase je rupenye..sbb tu aku tak jumpa...ingatkn mmg cantik gila..aku tak sangka pulak papan tanda "biase" tu yg die kata best sgt..ermm..kitorg pon dgn rasa biasenye memulakan projek ni..bermula dgn membersihkan papan tanda yg ditinggalkn tak bertuan..
tanpa ada sebarang perancangan rapi..kitorg pon beli bahan-bahan main redah je..print je ape yg ade..bedal je la...hahaha..pastu terus tampal-tampal..idea dtg spontan je...buat je ape yg dirasekn best...reka la ape-ape benda-benda nak tampal...dan hasilnya nah...!!

hehehe..tak seberape..tapi cukup la dapat puaskn hati GPK1..huhuhu..tp mungkin bukan ini je...sbb ade lg sorg GPK..nak jugak kitorg buat mural..hurmm.tgk la camner nanti..hehehe..huhuhu...hahaha...hati senang...praktikum dah nak abis..

P/S : setinggi-tinggi penghargaan buat rakan-rakan yg bertungkus-lumus, bekerje keras..haffiz, rina & syamcda...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...