Monday, June 30, 2014

Ramadhan datang lagi..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
lama betul tak update..banyak cerita tapi tak banyak masa..
sempena kehadiran bulan yang mulia ini..saya memohon beribu ampun dan maaf dari keluarga buat semua yang mengenali..semoga semua dapat menjalankan ibadah ini dengan sempurna..

ini salah satu gambar 1Ramadhan..konon nak buka air kelapa petik sendiri...hehehe..
3 orang ni tak puasa..tu sebab cergas je...wahidah dah lembik...tak ikut gi kebun..

Muiz kelam kabut lepaskan satu tangan sebab nak buat peace..nasib kelapa tak jatuh atas kaki..

Tuesday, June 17, 2014

Fuhh..!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
lama sungguh tak update blog...
dalam kehangatan piala dunia..memang tersemat dihati nak tonton semua game secara live..
namun setakat hari ini..1 game pon tak dapat tengok secara live sepenuhnya..

game yang aku tunggu-tunggu berlangsung malam tadi..
sebagai peminat Belgium..aku memang nak sangat tengok keseluruhan game tu..
tapi apakan daya..kalau tengok memang tak kerja la..

nasib menyebelahi, apabila muiz tetiba bangun minta susu..aku pon keluar bilik..
buka TV..nasib baik belum habis..ada 20minit lagi..
yang tak baiknya..Algeria sedang mendahului 1-0..
namun dengan semangat dan aura yang aku salurkan di depan kaca TV..
Belgium dapat bangkit menumpaskan Algeria 1-2..

Fuhh...nasib baik aku bangun...kalau tak bangun...mesti Belgium kalah...hahahaha...



**kalau pemain dan pegawai Belgium dengar mesti dia tak caya kan...hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...