Tuesday, April 5, 2011

Unit 5 : Making A Robot..

hurm...agak susah bg org yg tak krektip mcm aku..tp demi nusa dan bangsa..aku curah segala jiwa raga..idea dan keringat to making a robot...dan bahan-bahannya adalah..mcm nak umum ABP pulak (dan calon-calonnya adalah-tgh demam ABP kan)...


selain itu anda memerlukan crew atau kaki tangan untk membantu dlm apa juak bentuk dan bidang..semue ada kepakaran masing2..terutama dlm bidang menaikkn darah..hahaha..aku pakse diorg abiskan air dan honey star tu..huhu..


inilah hasilnya yg tak seberapa..efek kilau-kilau tu dari bahagian dlm kotak minuman..dlm die kn warna silver berkilau..hehehe..mcm lawak pulak..tp kalau tgn die dpt strow yg boleh bengkok fleksibel mcm sesungut tu ok gak kn..sesungut tu strow kecik je..yg kat kotak dutchlady kids..lupa nak ambik gambar sisi..x nampak bentuk foot dia..3D tu sebenarnya..


P/S : sengaja tak terbalikkn kotak-kotak ni..supaya budak-budak tau kite guna kotak apa..kalau diorg x tau..diorg tak semangat nak buat..bila diorg tau..diorg akn anggap benda ni senang nak buat dan akn cuba buat..

3 comments:

  1. sori gambo x clear..gune camera subuh...tu gambar pon berkabus..hehehe..

    ReplyDelete
  2. tuan robot.. sila bersihkan keratan robot anda yg masih berada di luar rumah...

    ReplyDelete
  3. erk...crew2 kecik tu tak bersihkn ke?
    aritu beriya sgt..org tgh buat pon die kutip masuk plastik sampah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...