Tuesday, April 12, 2011

Central Market

fuhh...penat-penat cat dewan sekolah..bile sampai rumah air takde pulak..nak buat ape pon tak boleh..buat ape lg..buat entry baru la..tapi ape yg aku nak share bukan pasal cat dewan sekolah..bukan pasal gangguan bekalan air mahupon gangguan makhluk halusss (mcm iklan nes)...ape yg aku nak cerite adalah pasal lawatan sambil belajar ke CM semalam..sempena nak abis praktikum ni..konon-konon nak cari cenderahati la utk sekolah dan guru pembimbing..dah la semua tak tau jalan...main redah je...setelah lebih 3 kali berpusing-pusing...bantuan talian hayat digunakan..nasib member pn. azrina tlg tunjuk arah..akhirnya jumpe gak CM...
setelah 2kali pusing CM tu dan survey2 cenderahati...kitorg pon buat keputusan...ni la ape yg kitorg pilih utk sekolah...mata dah rambang bende lain pulak yg di survey..so buat pilhan cepat dan boleh balik cepat..
dan ni pulak aku & haffiz pilih utk guru pembimbing kitorg..berbanding utk sekolah, yg ni kitorg pilih yg agak tidak formal..boleh digantung di kubikel masing2 (bukan semua sekolah ade kubikel)..sambil2 nak bersiap ke kelas boleh cermin diri...hehehe...
kawan-kawan lain camner..dah prepare ape-ape utk last day ke belum..hehehe..

P/S : thanks to haffiz, syam, azrina & kawanye yg aku tak tau name..
nantikan cerita pasal cat dewan after this...

5 comments:

  1. kitorang malas nak p jln ke shah alam... so, p GM kat Bukit tinggi and beli jam gabak giler sebesar beg laptop akak... untuk sekolah... hehehhe... cukup la...

    ReplyDelete
  2. ni pon simple je...saje2 nak tgk CM camner...last g umur 12thn...lawatan sekolah..

    ReplyDelete
  3. sejak kawin tak pernah ke sana lagi..(balik kampung)..mungkin cuti sekolah nanti nak jalan2 ke sana..

    ReplyDelete
  4. oo..ciklaili boleh cari cenderamata KLCC utk kawan2 kat tmpt kerja..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...