Tuesday, April 26, 2011

oral test day..


hurmmm...bnyk betul rintangan nak gi oral test ni...dari pagi dari bangun tido lg...bgun mmg awal...besiap awal...siap gosok baju sms en.haffiz...nak gi sekali...sekali sms tak boleh keluar...sekali check balance...hehehe...tempoh sah abis smlm...tak pe la..tunggu die sms sambil berdoa die sms..hehehe...tak dapat sms..takpe la turun je la...gi sendiri...dalam perjalanan ke kereta..die pon lalu tepi...hehehe...kebetulan kn..dan terus naik...dah separuh jalan...dah nak sampai rumah pn.azrina...baru sedar...kasut tak pakai..aku pakai selipar...hahaha..terpakse balik semula pakai kasut...bila dah sampai IPBA pulak..baru perasan badge tak pakai..name tag tak pakai..aduh..tp takpe la...tolak markah je kan..tak yah ambik...pastu gi sarapan..bila nerves menguasai diri...perut pulak rase lain macam...aku pon gi la buat ape yg patut..bile nak dress up semula...uwaaaaa...aku tgk air menitik dari tai yg aku gantung....paip bocor tak perasan...abis baju seluar semua basah...setelah bertapa beberapa ketika..aku pon selambe je la redah..kesan2 basah masih bnyk kat seluar baju...tgk2 diorg dah tunggu giliran nak masuk bilik oral..tai aku mmg dah tak boleh pakai..terpakse, pakse en.naim bg tai die kat aku...hehehehe...nasib la baik..bile masuk oral tu dpt soklan yg senang...tp utk org lain senang..utk aku masih susah...bedal je la...alhamdulillah..dah sampai rumah ni..dah abis semue dugaan...amin...

P/S : ape moral cerite ni?hahahaha...

sekadar gambar hiasan..hehehe...

9 comments:

  1. orang TUA ngok ngek memang cam ni..hahaha!!

    ReplyDelete
  2. prepare la slalu..hahaha..ko nebes sgt ape?

    ReplyDelete
  3. en.apiz : muda lg la...20-an lg..

    cik aish : oral test utk TESL..nak abiskn KPLI ni mcm2 pulak xtvt nye...

    ReplyDelete
  4. cik pinaz : aku mmg darah gemuruh la...xtau nape...kalo kura2...dah masuk kepale dlm cengkerang...

    ReplyDelete
  5. haha..xpe..cube cr cara tangani mslh anda ye..jgn iv spp ko wat gnie suda ok..

    ReplyDelete
  6. hahahaha...aku tak buat-buat...die jadi semulajadi...

    ReplyDelete
  7. haaa thanks sbb betulkan kesilapan teknikal td. tag awak!

    ReplyDelete
  8. err cik aish...rasenye sy takde buat pape...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...