Thursday, June 23, 2011

Twitches...

pernah tak korang terfikir..satu hari bangun tido..tetibe korang ade kembar..
semuenye boleh buat bersama-sama...minat ke ape pon semue same..
hehehehe...ni la TV aku setiap ari..kalau ade anak-anak...jgn harap la saluran lain...
mesti semue saluran kanak-kanak..

tp dalam cerite ni yg tak best ade dark side...hehehe...biase la..kalau semue normal..takde la jd cerite kan..kan..kan..

P/S : kalau nak tgk TV jgn la ambil saluran kanak-kanak...cukup la ceria ch611 tu je 1...


2 comments:

  1. layankan jek..huhu hingga menyebabkan maknye terpakse tgk tv kul 1 ke atas kalau si ayahnye tidak membuka channel sport..klau x tngula smpai semuanye tido....

    ReplyDelete
  2. dan membuatkan TV tak off sampai subuh setiap hari...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...