Sunday, June 5, 2011

new task..

pendahuluan..
hehehe...sabtu balik yong peng..ahad balik serting semula...penat atas kereta je...hehehe...bebudak memang seronok...tp malam semua mengigau...yg menjagenye tak seronok...penat, sampai makcik terpakse MC (makcik=MC)...

TASK 1..
dlm kesempatan yg banyak ni aku rase nak bg cabaran kpd diri aku...mcm progrem realiti pulak...objektif simple..tp kerje mcm bnyk je...objektif : wahidah&khairina boleh membaca at the end of the program...hehehe...kite tgk berjaya atau tak...

TASK 2..
dah blk kg jumpe pakcik2 reramai..mcm2 idea keluar...diorg nak buat family day pulak akhir tahun ni...jumlah peserta 60 hingga 70 org...huhuhu..sape yg kene uruskan...??..sape lg kalo bukan penganggur sepenuh mase nih..aduh...boleh tahan susah ni..nak cari tempat yg sesuai..sape pernah buat tlg share info...peliss...

penutup..
ape nak taip..??hehehe..sape2 yg boleh bantu dan bg idea or share ape2 utk kedua-dua task tu..sila berbuat demikian ye...hehehe...

6 comments:

  1. planning perlahan2.. klu family day, aku pun tak tau apa hehe...

    ReplyDelete
  2. hehehe...ramai pulak tu...yg ramai kanak2 pulak...

    ReplyDelete
  3. salam ziarah..
    bestnya family day.. saya dah beberapa tahun x dapat join family day.. apapun, selamat merancang family day dengan berjaya. hehe..

    ReplyDelete
  4. ko try wat ikt LINUS...tgk berjaya x..

    ReplyDelete
  5. family day mmg best..nak merancang tu yg tak best..

    LINUS eh...boleh try nih..

    ReplyDelete
  6. buat je planning macam BIG...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...