Sunday, June 19, 2011

Happy Belated Father's Day

Huhu terlambat nak postkan entry nie..apa-apa pun Happy Father's Day to my beloved hubby En Mohd Fazil bin Hamid.. My dad En Mat Hassan Bakar and My FIL En Hamid Hassan..

Huhu untuk mr hubby pulak.. tq for all.. susah senang kita selama ni takde siapa yang tahu..semua mungkin lihat segalanya mudah bagi kita cuma kita saja yang tahu pengorbanan untuk mendapatkan segala-galanya hari ini.. tq sebab selama ni bersabar menemani isterimu ini yang sememangnya ratu keluar masuk hospital setiap kali pregnancy dan setiap kali deliver pulak terpaksa menjadi tukang hantar susu ke NICU.. hehe...

teringat zaman kecik-kecik dulu.. mak seorang nurse..selalu kerja shift hour.. abahlah yang selalu jaga kami adik beradik kalau mak takde kat rumah.. kalau kiteorang malas nak mengaji abahlah yang selalu rotan kiteorang..hehe sampai patah rotan dibuatnye... kalau kiteorang malas nak belajar abahlah yang selalu rotan lagi.. haha muka ni memang asek kena rotan... tapi disebabkan abah rajin merotan maka alhamdulillah anak-anak semuanya berjaya...tq abah untuk perngorbanan abah sampai ke hari ini.. kalau tak disebabkan abah kami adik beradik takkan berada di puncak kejayaan seperti hari ini.

untuk my FIL.. terima kasih abah sebab banyak berkorban untuk kami sekeluarga..walaupun saya cuma seorang menantu tapi abah tak pernah bezakan anak-anak abah semua....

untuk semua bapa-bapa..selamat hari bapa..cuma seoarang bapa yang tahu pengorbanan bapa dalam menjalankan tanggungjawab dan membesarkan anak-anak..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...