Monday, June 6, 2011

surfing..

seharian mencari...tp tak puas survey secare maya...mmg kene g tgk tempatnye camner...2tempat yg dirasekan sesuai..

1.penyabong..dekat2 mersing..
2.kuala linggi..sempadan melake N9..

hurmm..kene buat AJK ni..walaupon nak buat akhir tahun..sekarang dah kene mule buat plan..

5 comments:

  1. kena buat di luar juga ka?.... kitorg selalu buat kat rumah sedara, gilir2...

    ReplyDelete
  2. seronok wat kt luar sesekali... tp mmg kene p tgk sendiri tmpt tu. nant sok tau nk btau family apa yg nk dbawa. so, aturcara kalu ada sukaneka pn dh tau nk wat apa. elok klu ada org luar yg leh organize sukaneka klu aada.

    ReplyDelete
  3. kene buat kat luar jugak..takde rumah yg boleh muat utk xtvt seramai ni..kalau just makan2 je muat la..

    ReplyDelete
  4. setiap majlis @ program...formal atau informal...at least kne ada ajk baru kerja jadi teratur..klau tak nnt jadi kelam kabut

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...