Friday, June 10, 2011

sepah&jozan mmg terbaik..

minggu ni paling puas ati sbb dah nampak dgn betul kedudukannya..
R2 mmg tunggu mase nak keluar..
nabil tak cukup kuat...1 kepale tak boleh perah lebih bnyk idea walaupon die genius..
jambu...okey tp level tu je...kalau jozan tak jadi rank jambu akan naik..sbb die konsisten..
sepah dan jozan mmg best..tp kekadang diorg buat sambil lewa...
tp minggu ni mmg nampak kesungguhan jozan...sepah seperti biase mmg best..
aku suke..hehehe..

p/s: rasa tak sia-sia langgan mustika..

5 comments:

  1. Kena langgan terus!

    Aku masi sokong Jozan tapi jambu tetap dihati, bukan apa respek ngan Jambu... Tak sangka walaupun Taukeh dan Yus blm pernah rangkul apa2 anugerah atau mgkn jozan, nabil dan sepah lebih popular banding mereka, tapi Maharaja lawak telah buktikan mereka naik kerana bakat bkn kerana rupa atau populariti yg sedia ada. Pada pndpt aku la.... hehe.

    ReplyDelete
  2. yus juara musim 1 dulu...stakat ni tgk..belum ade pelawak bertahan sbb rupe...mmg semue diorg ni melawak..hehehe...

    ReplyDelete
  3. Nabil dan Zizan ada ja kisah ngan artis cun-melecun, itu tidak dikira daripada rupa ka?

    kalau laung nama Yus dan Taukeh, ada awek jerit tak?

    ReplyDelete
  4. jerit...sy mmg x jeirt kat artis..hehehe...
    wahidah peminat fanatik sepah..shuib...

    ReplyDelete
  5. hahaha.... kau bukan awek, memanglah x jerit....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...