Wednesday, July 6, 2011

speechless version...

sekejap lagi nak ambil wahidah balik sekolah..
tp sebelum tu nak sambung back to back ceritera katoon24jam...

biase aku "sound" bebudak ni...asek tgk katun je 24jam...makan tak nak...mandi tak nak..
tetibe khairina "sound" akak die...
"akak ni..24jam asek nak tengok katun je...kite nak tgk org main bola la.."
erk...tu mcm perli aku je bunyinye kan...

ok la...sambung pasal cerite yg kalau boleh nak tgk 24jam...kali ni versi tak faham bahase...hehehe...

#3 : timmy time..
- mengisahkan sekumpulan kanak-kanak kat sekolah tadika...mcm2 xtvt dan biasenye ade moral di sebalik setiap konflik...yg uniknye...semue watak dlm cerite ni tak keluarkan perkataan yg manusia normal faham...semue watak keluarkan bunyi2 haiwan...ikut keturunan memasing..pelik kan..mcmane bebudak boleh faham dan suke...itu lah reality perkembangan kanak-kanak..

#4 : Mr. Bean animated series..yg ni khairina minat sgt...sampai boleh gaduh kalau tukar cerite lain..
-sape yg tak kenal Mr.Bean...biase la cerite ni tentang masalah yg selalu dicari sendiri oleh pakcik sorg ni..tp yg bagusnye animated siri ni tak mcm versi manusia...versi manusia mcm org bodoh sgt...tp versi animated ni...die sgt pandai..dan dapat menjana idea kreatif bebudak...hehehe..
p/s : ada 1 soklan...kenape khairina fanatik dgn cerite Mr.Bean..

2 comments:

  1. hah, dah hafal cerita kartun pulak daaa... hehe

    ReplyDelete
  2. hari2 tgh kartun 24jam...hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...