Tuesday, July 26, 2011

26 ogos..sebulan lagi..

wah...sebulan lagi...tau tak tarikh ape tu...tu la tarikh appointmen untuk pembedahan bersalin..
macam ngeri pulak dengar kan..tapi tu la hakikatnya...ni baby ke-4 insyaAllah..dan pembedahan ke-3..
rasenye yang ni last la..
so macamane..aku tak ready ape2 lagi...barang2 semue belum kemas..
hahaha...hadi macamane..dah bersedia ke die..
tengok2 macam dah bersedia..macam dah boleh berdikari sikit2...cume belum pandai cakap..
hadi dah 1tahun 6bulan..tp baru boleh sebut satu suku kata untuk perkataan...berat betul mulut die nak bercakap..kene pakse baru nak sebut...tu pon satu suku kata je yang keluar..
hehehe...hadi...hadi...

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...