Tuesday, August 9, 2011

Ramadhan : Baju Raya

Assalamualaikum dan selamat berpuasa..lame dah tak tulis blog...dekat seminggu dah...entry last pasal sahur...nasib ada yang baik hati tolong meriahkan blog ni dengan entry sentap dan bonus...hehehe...
sebenarnya banyak perkara nak cerite..tapi tak berkesempatan...maklumlah..sebuk jadi penganggur...hehehe...
ahad lepas..ntah macamane wahidah boleh terlepas ikut makcik2 die gi bershopping...bila sampai je tempat yang dituju...die pulak yang lebih sebok...makcik2 terpakse la layan die dulu...kalau tak memang tak boleh beli ape2 la...bile dah selesai die pilih baju raye sorang sepasang die pon cakap...(dah la pau orang...siap tapau untuk adek2 lagi tu..)

wahidah : eh saya lupe la...saya belum pilih baju raya untuk baby dalam perut mama..
mak ngah : hmmm...akak dah tau ke baby laki ke pempuan..
wahidah : tak tau...
mak ngah : dah tu camner nak beli..
wahidah : ok lah...mak ngah cepat lah pilih baju..saya dah ngantok ni..
mak ngah : amboi2 awak adek beradek semue dah komplete siap tudung sedondon...mak ngah 1 ape pon tak beli..ni dah ajak balik..
wahidah : hehehe...saye lapar la..belikan makanan dulu..

huhuhu...akhirnya lepas makan die tidur...udahnya...makcik2 die tak de beli ape...terus balik...hehehe

jom tengok gambar raya tahun lepas...

gaya raya..pilihan sendiri..

hadi kecik lagi..belum pandai berdiri lagi mase ni..

tahun ni tak boleh bergambar raya...maseh dalam pantang...hehehe...


3 comments:

  1. berpantang pun bleh beraya gak...hehe...sy tahun lepas, 1 syawal genap hari ke 44...sakan beraya...melaram mcm bukan baru abes pantang...hehe

    ReplyDelete
  2. huhu raya 1st bru hari ke 5 pantang..mmg konpem xbleh bergerak ke mane2 la..xpe2..raya haji ader lg..insyaAllah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...