Monday, August 15, 2011

Khairina..


Assalamualaikum dan selamat tegahari..hehehe...lame dah tak update blog ni..
tibe-tibe arini nak update pasal seorang budak becok..huhuhu..

situasi 1:
kat kampung ramai2 lepas tengok zombi kampung pisang..

bebudak : huuu...saya zombi...saya nak makan otak..
khairina : jangan kejar saya..saya takda otak..

aku tak tau ni teknik bijak atau sebaliknye..hehehe..

situasi 2:
kat rumah mase melukis di atas kertas mahjong..(tak alang-alang nak asah bakat anak..terus bagi kertas mahjong..)

wahidah : abah..cantik tak saya lukis gambar abah..
aku : cantik...
khairina : abah..cantik tak saya lukis..erk..erk..(die pon tak tau die lukis ape..)
khairina lagi : ala saya nak merajuk la...abah cakap saya lukis tak cantik...

tak pasal-pasal aku yang disalahkan..aku pon tak tau die lukis ape..hehehe...

situasi 3:
kat rumah mase potong kuku dia..tinggal 1 lg dah nak lari..

aku : eh ibu jari belum siap..
khairina : aik..abah cakap ibu jari..mane abah jari..
aku : mane ade abah jari..
khairina : ooo..abah jari gi kerje..

hehehe...kan aku cakap ade je jawapan die..

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...