Thursday, March 31, 2011

seni cardboard


sejak akhir-akhir ni aku selalu nampak kawan2 kat FB letak profile pic mcm ni..nampak cute miut je..mcm menarik kn..

so aku pon cube la search..tembak je la ape-ape kate kunci...last-last jumpe gak dgn kata kunci "cardboard art" dan "box art"..

rupenye mcm-mcm lg yg kite boleh buat dr bahan terpakai ni..bukan yg simple-simple mcm ni je..bahkan bg yg kreative, bende-bende kompleks pon die boleh buat..ade yg tak masuk akal..yg penting kreativiti dan ketekunan..


aku pon terus search dan search lg.......


dan terus search lg......


dan akhirnya aku jumpa ape yg aku boleh buat dgn anak2 hujung minggu ni...


dan munkin juga yg ini..


apa lg kawan-kawan..selamat mencuba..buktikan kreativiti anda..
nampak mcm tak susahkn..kalau korg search lg..
akn jumpa yg susah dan payah..
kalau minat boleh la cuba..buat kapal titanic..
lebih besar dr rumah..
hehehe..


2 comments:

  1. kreatif kan...hmm..nak cuba buat dgn ank2...
    thanks sbb jd follower..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...