Wednesday, March 30, 2011

Minggu ke-10 bakal berakhir

dah nak akhir-akhir ni rase makin malas pulak..mata makin berat..jari-jari nak manaip makin berat..otak nak fikir lesson plan makin berat..nak-nak bila dah selesai observation..markah pon dalam perjalanan..rase nye lulus..tp bukan cemerlang..aku pon tak nak cemerlang..sbb ape? sbb yg sama la...MALAS..malas nak kene observe lg..oleh org2 besar pulak tu..

kerja pon dah makin banyak..makin tangguh makin bertimbun..betul la mak-mak dulu
pesan..jgn tangguh kerje..ape dah jadi? camni la jadi nye..dah boleh jual timbang kati..silap-silap weekend ni tak boleh cuti..org lain sibuk2 berjalan-jalan..aku dapat memerhati je..

biasa bile nak weekend, mcm2 plan nak buat dgn ank2..tp stakat ni belum ade yg berjaya..bila dah
blk kg tu..rase penat sgt..kalau tak travel pon dah penat..ini kn pulak..asal weekend je blk kg..pegi balik dah 300km..setiap minggu..tak sabar nak abiskn semua ni..dan hidup dgn ank bini..tp nak buat camner..org tua pon ade kate..eh asek bg peribahasa je..

berakit-rakit ke hulu..
berenang-renang ke tepian..
bersakit-sakit dahulu..
bersenang-senang kemudian..


5 comments:

  1. klau nak enjoy cepat make sure kije disiapkan cepat..klau dah balik kg jangan pk pasal kije..that the tips..tapi klau kawan ajak main futsal cepat2 buat kije bagi siap..hehehe

    ReplyDelete
  2. huhuhu..semue kene pantas..
    kalau tak..kita kn di pintas..

    ReplyDelete
  3. bukan dipintas tapi di"cantas"...hehehe

    ReplyDelete
  4. hurmm..da minggu ke-12 br tag aku..huhu..

    ReplyDelete
  5. hahaha...mase tu dah telambat...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...