Sunday, September 25, 2011

Semakan Pemberitahuan di MOE Hari ini..

klik pada gambar untuk lebih jelas....

Assalamualaikum dan selamat pagi...hari ni buka laptop dengan penuh debaran...
terus online dan semak di laman web rasmi KPM...
ni la antara pemberitahuannya...

1. sebut harga pembekal kertas --- mungkin untuk tujuan nak print surat posting untuk di pos ke rumah kite..hehehe..

2. garis panduan perlindungan pemberi maklumat --- sebab tu diorang asek rahsiakan tarikh posting...huhuhu..

3. gangguan carian portal rasmi --- dah hari-hari berpuluh ribu check..mane tak terganggu...sila check apabila diberitahu sahaja...hohoho...

4. penempatan GSST --- bukan aku...uwaaaaaaaarrhhh....

P/S : bace ikalan atas tu...bayarlah hutang...ni untuk budget posting aku...lalalala...

tunggu la lagi.....

4 comments:

  1. Sabar...InsyaAllah..sampai la surat yang ditunggu itew.. Heheh... :-)

    ReplyDelete
  2. Cuba guna bomoh kot mau cepat sikit he he

    ReplyDelete
  3. hehehe...good idea..tak tefikir pulak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...