Friday, September 16, 2011

Rumah Tangga Graduan KPLI Hampir Musnah..


SABTU, Bandar Seri Mengawan, sebuah rumah kucing milik graduan KPLI rosak teruk dalam satu kejadian yang berlaku semalam petang...Rumah kucing itu yang diletakan di bawah tangga kayu stor beras patah dua tiang utama apabila seorang pencuri yang memiliki berat badan melebihi 100kg memanjat tangga itu dengan tidak sengaja mematahkan tangga itu...tangga yang sudah berusia lebih 30 tahun itu musnah teruk..manakala nasib rumah kucing yang berada di bawah tangga itu pula boleh diibaratkan seperti sudah jatuh ditimpa tangga...
Mengulas kejadian yang berlaku di sebuah bandar di negara ini, menteri belia dan sukan Burma, Mratap Noseb berkata "kejadian ini tiada kaitan langsung dengan kementeriannya"..beliau menambah lagi ulasan beliau "anda mungkin boleh bertanya pegawai yang bertugas di kementerian belia dan sukan haiwan ternakan"...


P/S : bosan dan malas nak update blog...bace je lah ape aku merapu nie...

4 comments:

  1. hahaha terbaik. gelak jugak haku pagi ni

    ReplyDelete
  2. hehehehe...drpd asek tension...baik lah kite tenang-tenangkan perasaan...

    ReplyDelete
  3. memang bleh release tension bca tu..senyum lebar neh..hahaha.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...