Tuesday, January 14, 2014

3x Hari Keputeraan..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
selamat kembali bertugas kepada mereka yang bercuti semalam..
dan selamat bercuti kepada rakyat negeri sembilan..
semalam 14 Januari 2014 merupakan tarikh yang penuh bersejarah...hehehe..
secara kebetulan merupakan hari keputeraan bagi 3insan..

1. Nabi Muhammad S.A.W..

2. Yang Di Pertuan Besar Negeri Sembilan..

3. Muhammad Hadi Naeem...anak aku la..hehehe..kesian die sbb masa nak lahir dia lahir di JB..panjang ceritanya..

pada awal dec 2009 wife dah masuk hospital kuala pilah...tapi hampir sebulan lepas tu keluar sbb macam dah ok...wife pon travel la balik ke bandar penawar..hari pertama kerja terasa sakit ..pergi klinik dan dimasukan ke hospital.kota tinggi...keesokannya aku bergegas ke JB dan pada masa yg sama dia dipindahkan ke hospital di JB..dan Hadi pon dilahirkan pada 14Jan2010 (sama dengan keputeraan Yang Di Pertuan Besar yang pertama sebagai Yang Di Pertuan Besar)...keesokannya keluar hospital dan pulang semula ke negeri sembilan...dia memang sengaja balik untuk lahir sahaja..kalau la lahir kat negeri sembilan..mesti ada umm sket...hehehe...

ni serba sedikit gambar parti kejutan..bukan utk hadi..tapi dia paksa buat parti jam-jam tu jugak..mengamok dari pagi...terpaksa la buat..hehehe..






p/s : gambar tak jelas guna henpon je..

2 comments:

  1. party mengejut la ni ye??hehehe..budak2 kan..

    ReplyDelete
  2. ibu bapa yang terkejut...hehehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...