Tuesday, May 13, 2014

Demam World Cup : Aduh..! Sakit Kepala..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
pasukan ke-3 yang akan kita lihat adalah juara bertahan dan pemegang piala eropah 2edisi berturut-turut..
tak perlu dikenalkan lagi..rasanya ramai dah tahu..dan ramai dah kenal pemain-pemain di dalam senarai pasukan ini..
walaupun kebanyakan pemain sepanyol hanya bermain di dalam negara..pastinya ramai yang sudah mengenali mereka walaupon jarang mengambil tahu tentang la-liga..ini disebabkan kebanyakan pemain mereka bermain dengan real madrid dan barcelona..


Pasti sukar dan pening kepala jika dilihat kepada barisan bintang di atas..
lambakan pemain ternama menyukarkan manager untuk memilih pemain..
mungkin kita akan jadi "bias" bila lihat pada nama-nama mereka..
macam main dalam video game...mesti nak pilih nama-nama besar sahaja..
jangan lupa..pemain yang kurang dikenali dalam list ini juga amat berbakat..

** tak sabar nak tengok sepanyol bermain...tapi aku rasa sepanyol tak dapat kekalkan gelaran...hehehe...

4 comments:

  1. Demam world cup dah nak bermula nampaknya ye..

    ReplyDelete
  2. itu la...ramai la yg mengantuk masa kerja..

    ReplyDelete
  3. siap sedia untuk merasai 'demam bola'

    ReplyDelete
  4. tapi macam tak boleh je...sesuatu mungkin berlaku masa ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...