Monday, February 17, 2014

The Inventor..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
harini nak cerita kisah budak yang sudah salah faham malam tadi..
masa tu mak dia nak keluar ambil baju dalam kereta..
dia pon sebok nak ikut..dia ingat nak gi bejalan..
bila dah kata nak ambil baju je..dia pon sebok nak ajak berjalan..
mak dia ntah macam mana boleh bagi alasan.."minyak kereta habis..."
dengan bersemangat waja die pon berlari masuk bilik ambil minyak baby bagi kat mak dia..
mak die pon jawab...minyak ni tak boleh..
die pon rasa tertipu dan terus mengamok..siap baling botol tu...
gambar pegang botol tak sempat ambil...ni gambar dah reda dari mengamok...pegang kunci kereta..panjat kerusi nak ambil sendiri kunci..nasib tak sampai..
kena juga bawa keluar malam-malam...tak nak berhenti menangis..



6 comments:

  1. dia bosan dok dalam umah la tu..sedih pulak saya baca walaupun part ambik baby oil tu sepatutnya kelakar..ada gambar pulak..sedih nya..


    saya memang over..!
    hahah

    ReplyDelete
  2. kalau difikirkan memang kesian...waktu siang dia habiskan masa dengan tidur sbb mak bapak kerja...abang kakak sekolah...malam je la mase dia jumpa keluarga...bila malam pulak semua orang melepak je dalam rumah...hehehe...

    ReplyDelete
  3. memang pandai die buat muka sedih..hehehe...

    ReplyDelete
  4. Alolo..comeinya... len kali purak2 ja buh minyak tu dalam tank..xdela dia ngamuk..hehhe

    ReplyDelete
  5. tak boleh juga...nanti hari-hari die nak isi minyak tu..isi sendiri pulak tu...hehehe..abis..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...